mandag den 4. november 2013

Græskar-rødbede suppe....

Jeg er kæmpe fan af den "originale" udgave af den lækre og cremede hokkaido græskarsuppe. Opskriften kan du finde her. I går kom min kæreste hjem med det sødeste lille hokkaido, som hun havde købt for sølle 5 kroner i rema1000. Det var perfekt, for jeg har ondt i halsen og influenza i kroppen og så skal der suppe, varme og tæpper til. Jeg synes dog det var et lidt lille græskar og hev derfor et par rødbeder med ind i opskriften og fik et fantastisk resultat ud af det!


Græskar-rødbede suppe:
2 pers.

1 lille hokkaido græskar
2 rødbeder
2 fed hvidløg
chili
1 løg
olie
1½ l urtebullion
salt og peber

Topping
Græsk yoghurt
bacon

Skær et løg i grove tern og smid i en gryde med olie, preset hvidløg og chili. Skyl græskaret og halver det. Fjern tråde og kerner og skær det herefter i mindre stykker. Skræl rødbederne og skær også dem i mindre stykker. Svits det hele i gryden i et par minutter. Herefter hældes bullionvandet i. Suppen skal koge til græskar og rødbeder er forholdsvis møre. Græskaret bliver det noget før rødbederne. Til sidst blendes suppen med en stavblender og smages til med salt og peber.
Serveres med græsk yoghurt og stegt bacon.



What is not to like?!
Fantastiske farver, skøn smag og masser af vitaminer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar