onsdag den 30. juli 2014

Banan-yoghurt ispinde...

Sommervarmen lader til ingen ende at ville tage. Det er fantastisk, men det kræver jo en del is at hænge i ;) 
Min krop har allerede vist mig at jeg ikke kan fortsætte med at indtage alt den lækre is, men så må vi jo bare lave is selv af dejlige og naturlige råvarer ;)



Banan-yoghurt ispinde:
4 stk

2 modne bananer
1½ dl græsk yoghurt
½ tsk vanillepulver
ispinde

topping

1 spsk kakaopulver
1 spsk frysetørret jordbær
1 spsk hakkede nougatnødder
1 spsk kokosmel

Skræl banenerne og skær del dem i halve. Stik ispinde i den flade ende. Læg herefter isene i fryseren på bagepapir. Når isene er frosne (2-3 timer efter) tages de ud. Bland græsk yoghurt med vanillepulver og pensel bananerne med det. Herefter drysses de forskellige toppings på.
Tip: Andre toppings er også lækre fx. appelsinsaft, lakridspulver, smeltet chokolade osv.


De smager virkelig lækkert og nemmer at lave.
Og så hjælper de også i kampen mod madspild ;)

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar