torsdag den 14. august 2014

Spicey kyllingesalat med chili og cashewnødder...

Den her salat er fra en lille opskriftsbog med salater jeg købte for laaang tid siden, men som jeg aldrig nogensinde har kigget i. opdagede den pludselig mellem de gamle kogebøger og jeg bladrede den igennem. Der er virkelig nogle lækre salater i og det her bliver bestemt ikke den sidste jeg prøver, for den var virkelig virkelig lækker!


Kyllingesalat med chili og cashewnødder:
(ca. 3 personer)

3 spsk sweet chili sauce
2 spsk lime- eller citronsaft
2 tsk fiskesauce/oystersauce
1 fed hvidløg, presset
1 lille chili (vurder selv hvor stærk du ønsker den), fint hakket
1½ tsk ingefær, revet
2 spsk olivenolie
450-600g kyllingebryst
100g salatblade
100g agurk, skåret i tynde skiver
250g cherrytomater, halverede
50g sukkerærter
cashewnødder

Bland chilisauce, limesaft, fiskesauce, hvidløg, chili, ingefær og 1 spsk af olien i en skål. Steg kyllingefileterne i resten af olien. Når de er gennemstegt skæres de i stykker og vendes rundt i dressingen. Lad kyllingen køle af mens du laver resten af salaten. Bland salatblade, agurk, tomat og sukkerærter i en serveringsskål. Herefter tilsættes kyllingen og dressingen. Vend det rundt og drys med cashewnødder.
Tip: brug det grønt du bedst kan lide. Det meste vil fungere med den lækre dressing.





Salaten indeholder godt med grønt, protein,
og vegetabilsk fedt.
Og så skulle stærk mad sætte gang i forbrændingen
- gad vide om det passer ;)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar