lørdag den 20. september 2014

Morgengrød....

Jeg har i den seneste tid haft lyst til både risengrød og havregrød. Jeg kom efter noget tid frem til at det måtte være kanel og smør jeg havde lyst til og lavede derfor en morgengrød der kunne toppes med det.


Morgengrød:
1-2 portioner

½ dl chiafrø
½ dl hørfrø
½ dl kokosmel
2-3 dl vand
1 æg

Kom alle ingredienserne, undtagen æg, i en lille gryde og lad det trække i 5-10 minutter. Herefter koges det til en grød. Kom ægget i når grøden er ved at være færdig og rør det godt ud. Lad det koge i grøden et par minutter og rør i mens.
Tip: Grøden kan spises med alt slags topping og du kan også koge bær eller kakaopulver emd i grøden.

Prøv også denner her grød
eller  denne her blåbær havregrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar