torsdag den 4. februar 2016

Lækkert og nemt bananbrød...

Dagens bananbrød (eller kage hvis du smider lidt chokolade i) er super nemt at lave og så er det BØRNEVENLIGT. Det er noget der er plus i mor-bogen ;)

At det er børnevenligt, gør det bestemt ikke mindre lækkert i voksenøjne. Alle dem jeg har serveret det for, både børn og voksne, elsker det. Og jeg tror kun du stiger i graderne hvis du kommer hakket chokolade i!


Bananbrød:

3-4 meget modne bananer
2 æg
1 tsk bagepulver
1 dl kokosmel
mel

Skær bananerne i stykker og mos dem i en skål. Kom bagepulver, æg og kokosmel i og rør det god sammen. Kom mel i lidt ad gangen indtil det har en fin konsistens som lidt tyk kagedej.
Kom dejen i en smurt form og bag ved 200grader. Brødet er færdigt når du kan stikke i den uden at dejen hænger ved.

Tip: kom hakkede chokoladestykker i eller spis med nutella på.


Jeg køber altid gamle bananer i store poser,
 til billige penge i supermarkederne.
Så skræller jeg dem alle, skærer dem i stykker
 og kommer dem i poser og lige ned i fryseren.
Så er de klar til fx. bananis, smoothies og kager.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar